- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
ragazzo #8070 üzenetére
Én inkább javaslom, hogy csak max fél tucat disztribúció legyen magyarul, de az tényleg rendesen le legyen fordítva! És akkor csak ezzel a néhány disztróval kellene foglalkozni...
Az igazat megvallva szerintem összesen is bőven elég lenne egy tucat distro: még szerintem népszerűbb is lenne tőle a Linux, mert most bármilyen kérdést tesz fel az ember, rögtön az a válasz, hogy: "Nem tudom, hogy az XXX distroban ezt hogy kell, de használj YYY distrot, mert abban így: ..." Kezdő koromban én is gyakran belefutottam ebbe, ezért álltam át végül Debiánra, mert annak elég széles a felhasználótábora ahhoz, hogy mindig tudjon valaki válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest