- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
#25954560 #6218 üzenetére
Ööö.. nem pont erre gondoltam, de lehet hogy amit írtál is megfelelő, mert ha az echo eredményeként létrejövő fájl nem char típusú akkor csak szimplán letörlöm az echo utáni tesztben. Mindjárt ki is próbálom
Előtte nem jó nekem ha tesztelgetek mert még mindig fennállhat az az eset hogy a teszten túljutok, a modem pedig eltűnik az echo előtt a scheduler szeszélye miatt
. Ezért hoztam fel példának a noclobber -t mert azzal tudok ilyet csinálni:
if ( set -o noclobber; echo "$$" > "$LOCK_FILE") 2>/dev/null;
then
# nálunk a lock!
else
# hát ez nem jött össze :(
fiA lock fájl tesztelése és a lefoglalás egy utasításban történik ha sikerül, egyébként a hibát is ő adja. Ugyan ez kellene nekem most itt is, hogy az echo ha van fájl beleírja az eredményt a ttyUSB1 -be, ha nem létezik akkor nem hozza létre és hibát ad.
Mod: úgy nézem jó lesz a megoldásod, köszönöm!
Ha valaki esetleg mégis tudna egy olyan megoldást amit itt feszegettem az természetesen továbbra is érdekel, ha másra nem hát fejtágításnak jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest