Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
üzenetére
tudom ,hogy ahhoz az image-hez kellene. de szerintem nekem nem sima image-em volt, hanem X.virtual.disk-em. amit -o loop paraméterrel sem tudtam felmountolni... (cd-képeket szoktam felmountolni)
slax-hoz is lehet ntfs-3g passzítani, tudom. de annyit nem ért, hogy most még 3 szor bebootoljam a cd-t. meg elötte letöltsem, stb.
wubi-volt, marad is. csak nem nálam...
(amúgy sem teccik az ubuntu vonal, nekem az túl használatkész)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amúgy sem teccik az ubuntu vonal, nekem az túl használatkész)