- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
dr_strange #432 üzenetére
megnézném szivesen, de ezzel két gond van, a kisebbik, hogy nem tudogy kell megnézni, gondolom az usr/src/linux mappám megvan-e, de a nagyobbik gond, hogy nem akar elindulni...
bootolsáor megáll a CUPS services elinditásánál... egyszer tovább ment 4 perc után, de már ez sem jellemző, aztán ezt valahogy sikerült kiiktatni, azóta a HAL démon-nál áll igy meg, de legutóbb még előbb megállt... és nem tudom mitől.
Telepítés közbe kiirt valami olyamit, hogy csomagfüggőségi problémát talált, de mire rendesen el tudtam volna olvasni már tovább ment a telepítés, gondoltam akkor megoldotta, ez lehet a gond?
(azért megprobálok bebootolni még1x)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest