Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
hali
Elősször is köszönöm a segítséget!
látod pont ezért kérdeztem meg, hogy jó lesz-e az, vagy keressek mást, mivel én nem tudom, hogy van-e más alternatíva.
A vírusírtó úgyében kissé pontatlanul fogalmaztam: természetesen nem azt gondoltam, hogy majd a linuxos gép víruskeres a másik gépen, hanem, hogy ott legyen az ''aktív monitoring'', vagyis már a linux szűrje ki a fertőzött csomagokat, hogy lehetőleg azok ne jussanak be a winfosra. Szerencsére én se szoktam vírusokat bekapni, de nem árt az óvatosság.
Ahogy néztem a proxy mindenki szerint felesleges, úgyhogy az ötletet elvetettem. A net megosztására milyen megoldást javasolnátok? -
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest