Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
hali
Elősször is köszönöm a segítséget!
látod pont ezért kérdeztem meg, hogy jó lesz-e az, vagy keressek mást, mivel én nem tudom, hogy van-e más alternatíva.
A vírusírtó úgyében kissé pontatlanul fogalmaztam: természetesen nem azt gondoltam, hogy majd a linuxos gép víruskeres a másik gépen, hanem, hogy ott legyen az ''aktív monitoring'', vagyis már a linux szűrje ki a fertőzött csomagokat, hogy lehetőleg azok ne jussanak be a winfosra. Szerencsére én se szoktam vírusokat bekapni, de nem árt az óvatosság.
Ahogy néztem a proxy mindenki szerint felesleges, úgyhogy az ötletet elvetettem. A net megosztására milyen megoldást javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bundle topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest