Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Én nem tudom, de az alaplap igen - csak rosszul! ;-)
Szóval nem DC vezérelt, hanem PWM, és ebbe kellene belenyúlni.
A kérdésem még mindig az, hogy hogyan?
Mármint linux alatt hogyan? Mert az elsődleges cél természetesen az lenne, hogy a gép megbontása nélkül bírjam rá valahogy szoftveresen a ventilátor szabályozására (egyelőre a fordulatszámát sem látom)
Ezért kérdeztem a linux listán, és nem valami elektronikain, ahol ellenállásokat kell forrasztgatni - ott majd akkor folytatom, ha kiderül, hogy linux alatt nem lehet megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest