- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Különböző glibc verziók között papíron nem létezik kompatibilitás.": a glibc-k kompatibilitásáról annyit, hogy felrakom a 4-es firefoxot a debian testingre és megy.
tehát a tizensok évvel ezelőtti glibc-hez fordított firefox simán megy a testinges glibc-vel meg a rakás egyéb X-es könyvtárral. -
coco2
őstag
>Manapság az első i7-ekre szokás fordítani.
Van egy halom választás ezen az oldalon dokumentálva. Az első i7-es cpu család, amire támogatást találtam, az 2011-ből a Sandy Bridge a 32 nm időszakból. Volt 45 nm-en a Bloomfield, de arra nincsen kapcsoló. Intel cpu-król egy forrás itt. Eredetileg "-m64"-et gondoltam adni a fordítónak. Legyen helyette "-march=sandybridge" ?A -static-ot köszönöm. Jól vettem észre, hogy a lib-eket automatikusan találja meg, és nem nekem kell kotorásznom, melyik függvényt hol találja majd meg? Akár hozzáraktam -L kapcsolóval konkrét libeket, akár csak a -static-ot hagytam ott, egy példa program fordított mérete pontosan ugyan az maradt.
>Miért raksz valamit bináris formában gitre?
Nem szándékozok magán project-ben szabványos identation-t követni. Hogy egészen őszinte legyek, a kemény répa bele a szabványba. Úgyhogy nem osztok meg forrást
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged