Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én a biztonságosan, átláthatóan működő RAID lehetőségek miatt használom, viszont most oda jutottam, hogy talán ez okozott hibát. Még csak SAS és SATA HDD-kkel használtam, ott hibátlan volt minden. SSD-vel viszont most, hogy csak 1db van rajta, amit továbbenged virtuális kötet nélkül, nem szarja össze magát egyik partíció sem. Tehát itt valami azzal lesz, hogy nem jó az, ha az SSD-ket HDD-nek kezeli a rendszer
cat /sys/block/sda/queue/rotational esetén 1 a válasz, ami HDD-nek jelzi az sda-t.
TRIM (discard) sorok sincsenek a grubban sem.Lehet valahogy meg lehetne mókolni, hogy SSD-nek hazudja, de az már lehet nem lenen biztonságos, ahogyan az sem, ha beállítom neki, hogy menjen tovább, ha hibát észlele a fájlrendszeren.
Így akkor szerintem ennyi lesz a vége, nem lesz RAID1-ben a rendszer, de annyi baj legyen, ha valamilyen véletlen miatt épp meghalna az SSD, akkor 15 perc visszarakni a rendszert és acronissal csináltam egy imaget is. Lényegében csak nyersen használom, fent van a rendszer, le van updatelve, van htop, tmux, p7zip, wget meg az sshd be van állítva, ezen felül java van, és abban dolgozik minden HDD-kről, ezt a környezetet meg nem sok idő felállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest