Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Végül az lett a megoldás, hogy livecd-ről bebootoltam, és akkor láttam, hogy felülírtam a mappát amiben az adat volt egy mountpointtal...
Mikor megcsináltam először a konténert, egy olyan mappát csatoltam fel volume-nak, ami még a rendszerpartíció része van (legyen pl /mnt/123). Elindult, ment szépen egy darabig, majd kitaláltam, hogy csak jobb lenne, ha külön partícióra menne a dolog, ezért szétpartícionáltam az egyik adattároló HDD-met, majd felcsatoltam - természetesen a /mnt/123 helyre. Ami eddig adat ott volt, az így eltűnt, csak LiveCD bootoláskor, vagy a mountpoint megszüntetésekor volt látható...
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest