- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
samujózsi #29382 üzenetére
"Te egyszerűen gyülölöd valamiért.": igen, ez így van.
azért, mert azt látom, hogy egy csomó kód "overengineered", túl van tervezve, és ahelyett, hogy hatékonyan, tömören megcsinálták volna, "szépen" csinálták meg.egyszer régen egy korábbi munkámban monitoring adatokat kellett gyűjtenem egy appból, és a tisztelt fejlesztővel hetekig veszekedtem, hogy azt az adatot, amit egyszerű, egysoros, csv jellegű formátumban ki tud adni, ne json-ben meg xml-ben adja már ki, mert azt sokkal nagyobb meló parsolni.
de jártam már úgy is, még a múlt évezredben, hogy egy internet szolgáltató rendszerét megtervezték úgy, ahogy a cisco elképzelte (ami nyilván minél több dobozt akart eladni). lett belőle egy akkora architektúra, hogy a2-es lapra fért csak ki nyomtatva. azt megkaptam, kiröhögtem, utána megcsináltam ugyanazt shellben, összesen kevesebb, mint két képernyőnyi shell kóddal meg ötvenedannyi programmal.
ja nem. nem csak a múlt évezredben jártam így, hanem a mostaniban is...
de szerintem ha ebből flame-t akarunk csinálni, akkor élesszük fel egy korábbi posztom topicját és ott: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest