Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
samujózsi
üzenetére
"Te egyszerűen gyülölöd valamiért.": igen, ez így van.
azért, mert azt látom, hogy egy csomó kód "overengineered", túl van tervezve, és ahelyett, hogy hatékonyan, tömören megcsinálták volna, "szépen" csinálták meg.egyszer régen egy korábbi munkámban monitoring adatokat kellett gyűjtenem egy appból, és a tisztelt fejlesztővel hetekig veszekedtem, hogy azt az adatot, amit egyszerű, egysoros, csv jellegű formátumban ki tud adni, ne json-ben meg xml-ben adja már ki, mert azt sokkal nagyobb meló parsolni.
de jártam már úgy is, még a múlt évezredben, hogy egy internet szolgáltató rendszerét megtervezték úgy, ahogy a cisco elképzelte (ami nyilván minél több dobozt akart eladni). lett belőle egy akkora architektúra, hogy a2-es lapra fért csak ki nyomtatva. azt megkaptam, kiröhögtem, utána megcsináltam ugyanazt shellben, összesen kevesebb, mint két képernyőnyi shell kóddal meg ötvenedannyi programmal.
ja nem. nem csak a múlt évezredben jártam így, hanem a mostaniban is...
de szerintem ha ebből flame-t akarunk csinálni, akkor élesszük fel egy korábbi posztom topicját és ott: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest