Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Megnéztem közben ezeket. Ezek be vannak kapcsolva. De egyéb oldalról is kizártam a konfighibát. Az 5.5-RC1 Gentoo git kernel ebuild konfigját használtam, amivel bootolt az RC1. Ez az RC2 ezzel sem bootol. Szóval nem a konfig a gond. Szerintem ez egy RC2 specifikus bug. Túl új még az RC2-es kernel, 2 napja sincs, hogy kijött.
Esetleg nem bug, hanem a Gentoo-n van úgy valami megoldva, hogy valami speciális patch-t igényel, amit a kernel.org-os git kernel nem tartalmaz. Bár ezt kevésbé tartom elképzelhetőnek, de azért nem zárható ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest