- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én úgy láttam, hogy a Clonezilla is dd-zik. Ettől függetlenül működik. Meg a Gpartednek is meg kéne csinálni a partícióátméretezést adatvesztés nélkül. Esetleg rsync -avHASX /forras /cel segítségével is átvihető a rendszer fájlszinten, mivel nem Windowsról van szó. Csak akkor arra is kell figyelni, hogy az SSD-n a partíciók azonosítója egyezzen, hogy az fstab-ot ne kelljen módosítani. Persze a Clonezilla egyszerűbb, ha valaki nem csinált még ilyet.
-
törölt tag
A dd-t nagyon ajanlom disk clone-ra. De csak mert legutobb ezzel csinaltam es nagyon szerettem. Spy 10, az iroda 2016-al, valamint tobb programmal egyutt kb 13G lett, tomoritve.
# dd if=/dev/sdX conv=sync,noerror bs=64K | gzip -c > /path/to/backup.img.gz
# gunzip -c /path/to/backup.img.gz | dd of=/dev/sdXhttps://wiki.archlinux.org/index.php/Disk_Cloning
Az image pedig 12-13 perc alatt felkerult egy masik gepre. Ez rohadt gyorsan megvan, ha bootolok Arch usb-rol (console). Az fdisk, mkdir, mount es a dd benne van. Mas nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Opel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest