Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
& ZCoyote
Köszi nektek, próbálkozom, de semmi hibaüzenet nincs, nem tölti be az oldalt egyik böngésző sem.
Azért tegnapig mindegyik disztróval működött, nem csak a 17.3-mal. Tegnap napközben megzakkant a router én jól elállítgattam, de az már nem számít, ha direktbe kötöm a lant utána... Olvasgatok, nem tudom mi van, de ez senkinél nem fordult még elő?
Rengetegen használnak azért újabb disztrókat, Debian 9 is ennyire új lenne mindenben?TLS lesz az elírtam valóban.

Esetleg próbáljak meg valami free vpn-en keresztül ügyködni......?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rengetegen használnak azért újabb disztrókat, Debian 9 is ennyire új lenne mindenben?