- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Na sikerült megoldani a problémát, de nem a transmission segítségével
Annyi mindent állítottam már szegényen, hogy inkább hagytam az egészet.
Felrakta a qbttorrent-nox-ot aztán minden ment elsőre. A webes felület is okosabb, és nem volt gond a beállítással. Egyet kivéve.....de ez transmission alatt is gond volt.
Ugye samba fájlmegosztás van a media/hdd/share mappán. A share mappába Videók, Dokumentumok....
A Videók mappába külön Sorozat külön Film. Eddig minden jó és szép. Azonban ha a qbt letölt valamit, akkor arra a letöltött mappára nincs jogosultságom.... film esetén nem tudok bele rakni felirat fájlt, csak ha terminálban adok magamnak jogosultságot. Ez a transmissionnál is megvolt, de jó lenne valahogy megoldani. Csináltam már groupot amibe magam és a qbtuser beraktam, majd a Videók mappára beállítottam a group-ot, de ugyanúgy semmi. Engedély megtagadva...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest