Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gt7100
üzenetére
Én a CPU terheltségből azt gondolom, hogy azért, mert nem (vagy nem olyan erős tömörítést használ). Ha -z (vagy --compress) kapcsolóval rsync-eztél, akkor tömörített, ha nem, akkor nem.
Persze, ahogy a fentebbi példám is mutatja, még tömörítés mellett sem indokolt olyan kis sebesség, amit írtál. Nálam ugye elvileg picit erősebb a CPU, de ahogy írtam, tömörítéssel is tudott 12 MB/s környékén.
Most gyorsan megnéztem kábelen is. Az eredmény:SCP tömörítés nélkül: 60 MB/s
SCP tömörítéssel: 11.6 MB/sAzaz tömörítésnél már valóban a CPU volt a szűk keresztmetszet wifi esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest