- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Realme GT 2 - aláírjuk
- One mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Magisk
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santosh
tag
válasz
bambano
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Elkészítettem az /etc/apt/apt.conf file-t olyan módon, ahogy írtad, és ilyeneket ír, mikor beírom, hogy sudo apt-get update:
407 Proxy Authentication Required ( Forefront TMG requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy filter is denied. ) Hiba http://archive.ubuntu.com trusty/universe i386 Packages
Sikertelen letöltés.Az /etc/environment -be is kellene írnom valamit? Próbáltam már, de eddig nem jártam sikerrel, bár lehet, hogy nem jót írok bele, mert több-féle verziót is találtam abból a neten.
Más valamit még be kellene állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest