- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megnéztem egy alaplapi támogatási listát, ott elvileg nem szerepelt a noti alaplapja és szerintem a wifi sem nagyon és még amiről nem tudok..
A másik listában igen, vannak olyan disztrók amiket nem próbáltam még ki, több is, de hát kinek van már ehhez kedve, türelme....de azért köszi a segítséget, lehet valamikor később megnézem őket. A boot kérdést az easybcdvel oldottam meg egyébként. De 1-2 kivételével mindenhol a fényerőszabályzással és touchpaddal van gond, ahol nincs, ott meg valami mindig járatja a cpu-t sajnos. hp a gép, hp alaplap, intel cpu és vga, de mindegy, mert már elég sok disztrót kapott a noti, már meg is zavarodott tőlük, túl sok ez már neki, olyanra vágyik, ami száz%-ig működik, de sajnos nem kapja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs