- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
hódmaci
üzenetére
szeretnéd gyakorolni a teleptést

mert ha igen, akkor széttúrjuk a paticiotáblát, és leírom, hogy én hogyan szoktam win7 mellé felrakni.
Ha később erre win8-at akarsz felraki, akkor marad a /boot különvételeEhhez nekem is kell egy kis segítség, mert még UEFI-s gépen nem csináltam ilyet n(mármint olyat, hogy GPT-ból hagyományosat csináljunk) .. nem tudom, hogy mit kell átállítani, hogy sima msdos particiótáblát készítsünk..
bob.zxr
Nyugodtan, szólj bele.. Ez nekem is új terület.. csak guglizni tudok, meg az eddigi tapasztalataimat ömlesztem.
Tulajdonképpen azt írom le, hogyha az enyém lenne akkor most mit csinálnék..
Ha van ötleted nyugodtan !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Tesla topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest