Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
mr.nagy
üzenetére
Kösz a válaszokat srácok, F34R és mr.nagy!
Igen, ezek a paraméterek, ezeket még leírhattam volna, sorry. Szóval csak simán gyengusz a gép? Erre én is gondoltam, és meg is néztem pl az Ubi követelményét. 700MHZ-s proci meg ilyenek.. Most ez hazugság vagy mi a tosz?
Mint-ek közül melyiket ajánlanád? Gondolom a Mate, Cinnamon, meg ezekről van most szó. Lehet még próbálkozom ezekkel, meg meglesem az Archbanget is, habár ez az elementaryt elég jól belaktam már, és stabilan megy is, csak zavar, hogy lassú. (Vagyis nem zavarna, mert mint írtam nem nagyon komoly dologra kell, csak már felhypeoltam magam, hogy milyen király lesz szélvész módjára száguldó Linuxszal zúzni
)Szerk.: gery2123 Neked is köszi a választ. Így gondolom én is. Elvileg simán megvan a követelmény :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)