- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattila07
csendes tag
Köszönöm a segítséget, már megoldottam a problémát, nagy kutakodással guglizgatással.
Ezt a megoldást találtam: letöltöttem a Kali Linuxot, majd a gparted programnál egy olyan warningot kaptam, hogy a merevlemezen MBR típusu boot manager van, DE talált pár GPT féle korrupt filet, "aláírásokat" amik talán az előző oprendszerből maradhattak ott (FreeDOS-sal vettem a laptopomat).
Ezt a kis progit találtam a neten fixparts, amivel kitöröltem a korrupt fileokat a boot managerből.
Majd bootoltam dvd-ről a Kali Linuxot és gparted már látta a 3 partíciót a merevlemezen, illetve a BackTrack 5 R3 telepítésnél megjelent a Dual boot opció.Remélem hasznos infókat írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest