- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Johnsones #1658 üzenetére
hm, nos ha ez a plugin létezik bármely linux alatt futtatható böngészőre akkor nyertél..
nézz szét a firefox hivatalos, stb..plugin gyűjteményében, esetleg opera böngésző, bár sztem arra kevesebben barkácsolnak
lehet tudni mi a formátuma ennek a rejtélyes képnek?
kicsit szőrmenti de pl wine-al meglehetne próbálni telepíteni egy win-es firefox-ot + plugint..még sosem próbáltam..hátha megeszi
van egy másik út, de elégg istenkáromlás, IE-t rakni linux-ra, na erről sem tudom hogy csak öltelt vagy tényleg lehetséges...
legjobb lenne a forrásánál megoldani a dolgot hogy a szerver vmi standard formában bökje már ki magából a képet, gondolom erre kicsi az esély..
most jó sokat írtam de nemsok értelme volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Gitáros topic
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest