Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
b@ssz... közben hdparmmal kapcsolgattam ki meg be, hogy nézzem melyik érték változik. kösz.
mondjuk olyan szempontból szerencsés véletlen a posztod, hogy eddig a sleep és standby "energiaszintjét" és fordítva értelmeztem (azt hittem a sleep magasabb áramfelvétel).
egyébként foglalkoztál esetleg hdparmmal notivinyó kapcsán? mert én akármit állítok be power management levelnek meg sleep timenak, vagy 5 vagy 999999 mp-es spindownt kapok eredményül. pedig jól jönne valami 5-10 perc sleep, mert ez az 5 mp szétgyilkolná egy hálózati film lejátszásánál (lejátszó app kb 6 mp-enként kér adatot).
de lehet nekifutok man-nak, hátha az is csak valami miszkonfig részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest