-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #14841 üzenetére
b@ssz... közben hdparmmal kapcsolgattam ki meg be, hogy nézzem melyik érték változik. kösz.
mondjuk olyan szempontból szerencsés véletlen a posztod, hogy eddig a sleep és standby "energiaszintjét" és fordítva értelmeztem (azt hittem a sleep magasabb áramfelvétel).
egyébként foglalkoztál esetleg hdparmmal notivinyó kapcsán? mert én akármit állítok be power management levelnek meg sleep timenak, vagy 5 vagy 999999 mp-es spindownt kapok eredményül. pedig jól jönne valami 5-10 perc sleep, mert ez az 5 mp szétgyilkolná egy hálózati film lejátszásánál (lejátszó app kb 6 mp-enként kér adatot).
de lehet nekifutok man-nak, hátha az is csak valami miszkonfig részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest