Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano
üzenetére
de, viszont annak a fontosabb részeit pláne nem birizgálnám, akkor már inkább a driver loggolását szüntetném meg.
arról lehet tudni valamit, hogy szabad-e a /var/log -ot ramdriveba rakni? mert korábban én azt olvastam, hogy az valamiért beborítja a tér-idő kontíniumot. de azóta se tudom miért lenne baj (azon kívül hogy persze bukom restartkor meg fagyáskor). mert workaroundnak az is jó lenne, ramban tőlem eljátszhat.
@CPT.Pirk: scp -P 12345 /etc/x.conf lapa@gepnev:/tmp
rsync -avz -e "ssh -p 12345" /etc/x.conf lapa@gepnev:/tmp
először forrás, utána a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest