Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Igen, a b verziót hajtottam végre, csak lehet rosszul fogalmaztam. Csomagként nem találta meg az opkg a libstdcpp-t, pedig létezett hozzá anno, legalábbis fórumos bejegyzések erre utalnak, tehát átemeltem az általam build-elt környezetből.
Most próbálom kinyomozni, hogy van-e strace openwrt-re vagy lehet-e fordítani hozzá. Jó lenne tudni mi zajlik a színfalak mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Steam Deck
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest