Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Igazad van, én voltam a hülye, megadtam úgy, ahogy te mondtad és megoldódott a probléma. Utána még szívtam egy sort, de végül lefutott a make is.
Nagy volt az öröm, másoltam is azonnal a PtokaX-et a routeremre. Adtam neki indítási jogot, és... segmentation fault.

De a fordítást nem cseszhettem el túlzottan, ugyanis a ptokax -v -re szépen kiírja az aktuális verziót és a build dátumát, ha pedig ptokax -c -vel indítom, de nem írok utána könyvtárat, akkor pedig panaszkodik, hogy nem adtam meg config dirt. Szóval éledezik, de elindulni nem indul el. Kutakodom tovább, bár ez a segfault sem a legbeszédesebb hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest