- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a kettőnek semmi köze egymáshoz.
az xinetd saját maga kezeli az access listákat, még azokból az időkből, amikor nem volt a unixokon csomagszűrő (nem csak linuxon ment, hanem bármin), a fail2ban meg a különböző logokba írt authentikációs hibaüzenetek alapján csomagszűri a próbálkozót. -
Anakin007
aktív tag
Ezt a fail2ban-t nem ismerem, mégcsak nem is hallottam róla
Viszont kevered szerintem a shorewall-al, mert a xinetd-nek semmi köze az iptableshez. Ezért is írtam, hogy kiszolgáló alkalmazásokhoz tökéletes, egyszerű, mint az ék.
sshd-val sok mindent lehet mókázni csak az a gond, hogy ahol tényleg fontos lenne a titkosított adatfolyam (pl. wifi) nem támogatják az egyéb eszközök, pl. AP v. router. Nyilván itt az otthonra v. kis hálózatokra szánt ketyerékre gondolok, nem a drága cisco cuccokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest