- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
válasz
Agostino #1310 üzenetére
Bocsi, de nem működött a xt-next finnish? Akkor a jövőben se probálkozz, azt tanácsolom. Ami nem megy, ne erőltesd.
Tisztán és világosan kiírta a monitorodra, hogy mi a baja. Ettől többet egy rendszer ha megszakad sem tud tenni, Értelmezni a hibát, gondolkozni pedig végképpen nem. Ez tipikusan user error.
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
válasz
Agostino #1310 üzenetére
Hát én már sokszor föladtam (halasztottam a harcot). Mostanra már 3 éve harcolok a linuxal de mindig csak 1 kicsit azért elég lassan haladok (tyű de szép lenne ez a mondat angolul). Viszont úgy érzem megtaláltam az én linuxomat a kubuntu ''személyéneb''.
Amit írtál problémát, 2 vinyó + op.rndsz választás -> nekem is ez volt a gondom de aztán bedobtam a linux vinyót egy mobilrack-be és ha azt akarom indítani akkor ráadom az áramot és kész (persze mindig boot prioritást kell állítanom).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest