Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
dash17291
üzenetére
Ha nvidia driver-t is a testing-ből akarsz, akkor ellenőrizd, hogy támogatja-e a kártyádat. "Régebbi" cucchoz most csak a squeeze repo-ban van driver. (illetve a http://snapshot.debian.org/-on )
Ha eleve a testinget raknám fel akkor...?
Ha együtt tudsz élni a fent említettekkel, miért ne
. De azért meggondolandó, lásd CPT.Pirk. Habár szerintem ott inkább az volt a lassulás oka, hogy egy "alap" squeeze-re húzta rá a wheezy-s repo-kat. Elvileg ezzel nem lehetne gond, de ez volt a leggyanúsabb
különbség közöttünk (én ugyanis testing netinst-ről raktam fel). -
válasz
dash17291
üzenetére
de nem nyomsz.
vagy:
- átírod a sources.list-et testingre, apt-get update, és csak a kernelt meg az nvidia drivert rakod fel és utána visszaírod a sources.list-et stabilra és update
- kézzel letöltöd azt a pár csomagot, ami kernel update-hez kell és felrakod dpkg-val. (ez a kernel image, valami linux base csomag (nem emlékszem fejből pontosan a nevére) meg az nvidia driverek -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Ulefone Armor 33 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. De azért meggondolandó, lásd CPT.Pirk. Habár szerintem ott inkább az volt a lassulás oka, hogy egy "alap" squeeze-re húzta rá a wheezy-s repo-kat. Elvileg ezzel nem lehetne gond, de ez volt a leggyanúsabb
különbség közöttünk (én ugyanis testing netinst-ről raktam fel).