Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Pro
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
á igen, nekem depmod --help volt meg, az eléggé beijesztett elsőre.
most megcsináltam a depmodot, remélem bootolni is fog. még a grubot átheggesztem hozzá, aztán ez a kernel marad nálam is 800 napig (ha nem is 800 nap uptimeig) szerintem.
a basedir egyébként simán /lib/modules/újkernel lenne?
ez az építős dolgot az adott make fájlban kezdem el megnézni, ugye? itt annyit látok, hogy uname -r helyett valahogy fix verziót mondhatok neki, azt a fájlban mindenhol egy változóként használja. ennyi a történet, vagy van valami más? úgyértem a makefile moddoláson kívül kell még valami paraméter is a makéhoz?
köszi amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó 2 db pixel 7
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest