- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
nekem is mikrós netem van/volt, elég érdekes volt eleinte netezni vele...
gondolom neked is vagy nat-olt fix ip-d van, vagy dhcp osztja.
ha az első eset, akkor a szolgtól kérdezd meg az adatokat (ip, dns, def. gateway), és ezeket írd be a megfelelő networks file-ba (suse-n nem tudom, hogy hol van, én se bírtam megkedvelni, az, hogy ubuntuban hol van, neked nem sokat segít...).
ha dhcp van, akkor ugyan abba a file-ba a megfelelő eszközhöz egyszerűen annyit kell írni, hogy dhcp. -
GD
őstag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
ha megvan még a win-ed és ott működik a hálózat és te fejből nem tudod akkor ott vallasd ki és használd a linuxra is
start-futtatás-cmd : ipconfig /all
ott látni fogod ami neked kell: ip, dns, alapértelmezett átjáró, alhálózat..stb..
lehet a netes szerződéseden is rajta van..
remélem segítettem, sok sikert
ui: suse linux..
sose tudtam megkedvelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sose tudtam megkedvelni