Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
köszönöm az ajánlást, elkezdtem, de nem olvastam végig mert késő van, majd holnap...
ami kikívánkozik, nem az a baj a motorral, hogy nincs ajtaja, ablaka, vagy nem fér al a család, hanem hogy megveszem hogy járjak vele, a díler órákig ecseteli hogy ezt is tud meg azt is dudálni, meg arany a berúgókar, aztán a dudát megnyomom, és leáll, be akarom rúgni, a kar letörik... én ennyit látok ebből, a debian, a suse több változata, az uhu két verziója, red-hat és fedora , mandriva, ubuntu, hm, mim is volt még? szal motoroznék én, és beérném egy csepellel, ami elvisz a világ végéig, semmi sallang, csak csak stabilitás, funkcionalitás, egységesség, szépség... a stabilitás megoldott, nem véletlenül használnak beágyazott rendszerekben linuxot, a kernel általában fasza , a többi meg remélem előbb utóbb az lesz, mert a win szar, tele van idegsítő dolgokkal, de nekem eddig ez az egyetlen ami működik -
zLegolas
őstag
Szvsz semmi érdemleges infó nincs a dologról, csak hóttökmindegy dolgok, mint procitípus, meg hogy nem megy. Ez tuti kevés valami érdemi hozzászóláshoz.
Érdemben mondjuk nekem sincs esélyem okosat szólni, merthogy nincs ilyen megosztogatósdira ingerenciám, soha nem próbáltam és nem is akarom mostanában.
Szerintem az a gáz, hogy itt nem indul be a szekér az install.exe -re katty után.
De majd az okosok megmondják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple MacBook
- BestBuy ruhás topik
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.