- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Persze... keresgélek. Miután kipróbáltam előbb VirtualBox(!) alatt, majd xen domU-ként a legújabb OpenSolaris-t és kis híján elsírtam magam. Sebességben nehéz lenne alulmúlni azt, amit ma művelt. Nekem meg még mindig kellene valami stabil, nemwindows alap a virtuális gépeim alá.
A VB-s lassúság csak azért imádnivaló, mert ugye mindketten a néhai Sun gyermekei és úgy emlékszem, natív környezetben ennyire nem lassú a Solaris.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest