- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Hát, én a múltkor rendeltem egy opensolaris cd-t (ingyen van), és gondoltam ha már megvan, kipróbálom. Felraktam egy vinyóra amit amúgy nem használtam, hát nálam állati lassú. Valamelyik nap azt akartam indítani, bootloader-ben entert nyomtam a solarisra, eljutott addig, hogy a hosszú csíkban ment ide-oda a kis piros vonal.
És akkor úgy ment a csík már vagy 10 perce folyamatosan, nem vártam meg, inkább mentem vissza linuxba. De amúgy a PC jó, mert a linux megy hibátlanul, meg a vinyó, amire telepítettem, az is működik, mert máskor elindult a solaris rendesen, csak akkor is bazi lassan.
Szerk:
Erre a képernyőre gondolok, ahol megállt a mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest