- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Sziasztok,
a szerveremen(Debian Lenny) nekiállt küldözgetni a cron az email-eket. Ez így önmagában még nem is lenne furcsa, de úgy tettek, hogy nem nyúltam 1 hónapja a konfigurációs fájlokhoz.Az üzenet a következő (számok mindig változnak):
Tárgy: test -e /usr/sbin/amavisd-new-cronjob && /usr/sbin/amavisd-new-cronjob sa-sync
Üzenet: bayes: synced databases from journal in 0 seconds: 865 unique entries (1886 total entries)Addig eljutottam, hogy az email-eket átvizsgáló amavis folyamatát hajtja végre és neten azt találtam, hogy a spamassasin egy része a bayes, ami letölti a a blacklist frissítéseket.
Ez eddig jó is lenne, csak azaz igazság, hogy szerintem a spamassasint félrekonfiguráltam anno(meg igazából egyenlőre nincs is rá szükség azért nem babráltam tovább) és ezért nem ellenőrzi a mail-eket, vagyis eddig így gondoltam, de most látom, hogy szuperül beellenőrzi a cron-tól érkező mailt:
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at global-illusion.com
X-Spam-Flag: NO
X-Spam-Score: 2.604
X-Spam-Level: **
X-Spam-Status: No, score=2.604 tagged_above=2 required=6.31 tests=[AWL=-0.398,
BAYES_40=-0.185, FH_DATE_PAST_20XX=3.188, NO_RELAYS=-0.001]de a többi mailel nem foglalkozik, mert azokban nincs benne ez a header.
Erre is várom a javaslatokat mi lehet a probléma, de visszakanyarodva az eredeti témához:
zavarnak ezek a cron-tól érkező mailek, főleg az hogy minden átállítás nélkül találomra állt neki küldeni. Megnéztem szerveren cron-t, töröltem belőle, restartoltam cron-t, de azóta is úgyanúgy küldi 3-5 óránként.Van valami ötletetek, hogy tudnám ezt kinyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest