- Telefonjavítás, szerviz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
hali
lenne egy gondom. Adva van egy Debian Linuxal felszerelt gép, ami egy webszerver. Erről kellene nekem egy fájlszintű mentést csinálnom, azaz lemásolni mindent a winyóról.
Sajnos a linuxos ismereteim max felhasználói szintűek vagy az alatt
Arra gondoltam kikapom a winyót be egy gépbe és copy, de ugye a partíciót aligha lehet látni win alatt.
Gondoltam neten keresztül, de a bináris és text kódolás váltakozásai miatt (valami ezzel valami azzal van fennt) TC-vel nem jtottam dűlőre.
van valami megoldás? Előre is köszi
meg az is a gond, hogy el kell utaznom majd a szeverhez és ott hamar kell a mentést megcsinálnom, szóval nem tudok tesztelni és nézelődni, ezért kérdezek

Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect pótlék? - Rövid játékmenet videón az EXODUS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Telefonjavítás, szerviz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OpenWRT topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPad topik
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest