Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
hali
lenne egy gondom. Adva van egy Debian Linuxal felszerelt gép, ami egy webszerver. Erről kellene nekem egy fájlszintű mentést csinálnom, azaz lemásolni mindent a winyóról.
Sajnos a linuxos ismereteim max felhasználói szintűek vagy az alatt
Arra gondoltam kikapom a winyót be egy gépbe és copy, de ugye a partíciót aligha lehet látni win alatt.
Gondoltam neten keresztül, de a bináris és text kódolás váltakozásai miatt (valami ezzel valami azzal van fennt) TC-vel nem jtottam dűlőre.
van valami megoldás? Előre is köszi
meg az is a gond, hogy el kell utaznom majd a szeverhez és ott hamar kell a mentést megcsinálnom, szóval nem tudok tesztelni és nézelődni, ezért kérdezek

Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest