Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zLegolas
üzenetére
nem flame keltés szempontjából linkeltem be, mindössze kíváncsi lettem volna hogy mennyi igaz a hírből. a linuxosok pedig egyáltalán nem nagyképűek, hanem összetartó közösség, akik szívesen segítenek a kezdőknek (ezt én is tapasztaltam, mikor linuxot használtam és segítségre volt szükségem).
ami viszont igaz, hogy tényleg nehezebb egy kicsit kezelni (bár ez egyre inkább nem így van), és a játékfelhozatal is gyenge. egyébként megfigyelésem szerint a fiatalabbak (akiknek fontos a játék) inkább windózoznak, az idősebbek pedig előszeretettel használnak linuxot. de pont emiatt nehéz a linuxra váltás, mivel fiatalkorban a gyerekek már win függővé válnak, mivel azon gémelnek egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest