- A nap színe: a vörös
- Fotók, videók mobillal
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
adott ket gep, a ketto kozott egy halokabel, a ket vegen ertelemszeruen egy-egy halokartyaval
honnan lehet megtudni, hogy melyik szarja ossze magat idonkent (tipikusan komolyabb terheles alatt)
en magam csak az egyik gephez ferek hozza, a masik, amitol a netet kapjuk, arra nincs bejarasom, de ha tudnatok tippeket adni, hogy mit nezessek meg, az sokat segitene
az emlitett gepen a syslog-ban semmi jelet nem lattam annak, hogy nalunk lenne a baj, a hiba kezdetet megelozo 10-30 perctol a hibat koveto 10-30 percig csak a cron bejegyzesei voltak, mas semmi (s utana is csak par ftp hiba, hogy timeout-olt a user - mer' ugye lehalt a kapcsolat)
amit tudok, hogy ilyenkor, mikor elszall a net, a masik gep azon halokartyajat sem tudom ping-elni, amirol a net jon felenk (ha magahozter a gep, latni fogom, hogy a sajat kartyat tudom-e, de ez elvileg nem sokat segit, mert akar halott halokartyat is tudok pingelni)
szoval mindennemu otletet, tippet, javaslatot orommel fogadok
jah, a gep egyebkent egy debian etch 2.6.18-4-486 kernellel (a masik gepet nem tudom pontosan, valami regebbi deb 2.4-gyel, ha minden igaz)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest