- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Tudom, hogy ez rajtad nem segít, de nálam a Fedora 41 Plasma is ezt csinálja (Firefox és Chrome is) , de szerencsére nem mindig. Úgy kb. 50 "beletekerésből" 1x. Már kétféle vasam volt (az i5-8400 + IGP gépet azért cseréltem Ryzen 5 4650G + IGP masinára, hátha a sokkal jobb integrált grafika elvileg jobb támogatottsággal megoldja a problémáimat, de sajnos nem...
Én már nem is keresem az okát, mert a keresgéléseim alapján ez ilyen.
Már elavult, vagy még nem kész technológiák vacak hardvertámogatással, ezt kínálja jelenleg a linux desktop, lehet választani ;-)
De sajnos még mindig ez a legjobb alternatíva (számomra) , úgyhogy egyszerűen nem rántom fel magam, amikor nem megy a videó, vagy csíkok vannak a képernyőn, vagy vastag villogó kerete van az ablakoknak, stb. (tuti nem hardveres hiba, mert a két totál különböző gépem is pontosan ugyanúgy, ugyanazokat a hülyeségeket produkálta)
A Plasma szerintem elmebeteg és alig használható alapértelmezett alkalmazásai (Mint MATE és Cinnamon után) szintén nem tudnak már felbosszantani ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vírusirtó topic
- Autós kamerák
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest