- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Vasti74 #34576 üzenetére
Azt nézném meg a DAC-nál, hogy nem-e vált fel időnként olyan bitszámra és mintavételezési frekvenciára, amit a DAC már nem kezel, mert alapból elég szűk tartományt tud csak használni.
Már fejből nem tudom hogyan volt, de anno én fájlban rögzítettem, hogy milyen beállítást használjon az én DAC-omnál, mert nem a lehető legjobbat használta alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- Padavan firmware
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest