Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Tanácsot, javaslatot, ötletet szeretnék. Van egy szerverem, ami más rendszerek szerveivel is kommunikál(pl. adatokat kap). Visszatérő probléma, hogy a forrás szerveren cert csere történik, így a szerómmal a kommunikáció problémába ütközi. Olvasgattam utána, hogy lehetne megoldani ezt: lekérem a cert információit és összehasonlítom az én szeróm adataival. Mivel nem csak ez az egy szerver kommunikál felél, ezért többről is le kellene kérnem ezeket az infókat. Amivel próbálkoztam: netstat parancs és az ott látott címeket felhasználva openssl s_client commandot nyomtam (openssl s_client -host HOSTNAME -port PORTNUMBER -prexit -showcerts)->getaddrinfo: "Name or Service not known" üzenet jön. Vagy éppenséggel: "openssl s_client -connect SERVERNAME -port PORTNUMBER 2>&1|openssl x509 -noout -serial" -> unable to load certificate.
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest