- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Tanácsot, javaslatot, ötletet szeretnék. Van egy szerverem, ami más rendszerek szerveivel is kommunikál(pl. adatokat kap). Visszatérő probléma, hogy a forrás szerveren cert csere történik, így a szerómmal a kommunikáció problémába ütközi. Olvasgattam utána, hogy lehetne megoldani ezt: lekérem a cert információit és összehasonlítom az én szeróm adataival. Mivel nem csak ez az egy szerver kommunikál felél, ezért többről is le kellene kérnem ezeket az infókat. Amivel próbálkoztam: netstat parancs és az ott látott címeket felhasználva openssl s_client commandot nyomtam (openssl s_client -host HOSTNAME -port PORTNUMBER -prexit -showcerts)->getaddrinfo: "Name or Service not known" üzenet jön. Vagy éppenséggel: "openssl s_client -connect SERVERNAME -port PORTNUMBER 2>&1|openssl x509 -noout -serial" -> unable to load certificate.
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest