Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Megtetszett, hogy kb. a felére csökken a foglalt adat méret, ha zstd:15 opcióval betömörítem a rendszert. Viszont az EFI BTRFS driver alapon boot-oló gépem (2022-es kiadású a cucc, amit az alaplapi firmware-be égettem, de nem tudom pontosan melyik GRUB verzióból jött, mert utána még átutatzott valami más project-en a kód és valószínűleg sohasem lesz már update) reset-elni kezdett reboot után.
Vicces, hogy nincs mód mindent kitömöríteni ugyan úgy, ahogy be.
Leszedtem rekurzívan a "c" (compress) flag-et mindenről, aztán futtattam sima btrfs defrag-ot 10GB extent target mérettel, de alig nőtt a foglalt terület (azóta nem próbáltam még boot-olni, mert lehoztam egy másik géphez az SSD-t, és nem akarom visszaszerelni, míg nem tűnik "jónak", ebbe viszont nincs beégetve BTRFS támogatás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Leszedtem rekurzívan a "c" (compress) flag-et mindenről, aztán futtattam sima btrfs defrag-ot 10GB extent target mérettel, de alig nőtt a foglalt terület (azóta nem próbáltam még boot-olni, mert lehoztam egy másik géphez az SSD-t, és nem akarom visszaszerelni, míg nem tűnik "jónak", ebbe viszont nincs beégetve BTRFS támogatás).