- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- iPhone topik
- Mégsem lesz Sony autó
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antaran
csendes tag
Végül felment egy 32 Gb -s pendrivera a Debian 12, egy másik installer pendriveról.
X260 intel cpu-n installáltam, aztán beindult vele egy Ryzenes laptop is pendriveról.
Az volt a bibi, hogy az installer valami miatt nem gondolta fontosnak, hogy a target system partition az bootable legyen. Miután cmdből azzá tettem, elkezdett beindulni róla a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Crimson Desert
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest