Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antaran
csendes tag
Végül felment egy 32 Gb -s pendrivera a Debian 12, egy másik installer pendriveról.
X260 intel cpu-n installáltam, aztán beindult vele egy Ryzenes laptop is pendriveról.
Az volt a bibi, hogy az installer valami miatt nem gondolta fontosnak, hogy a target system partition az bootable legyen. Miután cmdből azzá tettem, elkezdett beindulni róla a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest