- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Pulseaudio 14.2-3-ról 15.0.xxxre frissítve arch-on az 5.1-es alaplapi hangkártyán a front csatornát némítja reboot-kor. Így nincs hang amikor elindult a rendszer.
Alsamixerrel kikapcsolom a némítást de jobban szeretném ha automatikisan nem némítaná el a pulseaudio.
Az arch wiki cikkjét a puzlseaudio/hibaelhárítás alatt végigzongoráztam... Amikor be kell írni az amixer sset auto mute disable állítaná akkor unable to find disable mute vagy mit ír ki.
pulseaudio-alsa telepítve de sehogyan se lehet letiltani a némítást.
Túrtam a google-t de kb ugyan azokat írják mint a hibaelhárítós wiki.downgeadelni nem tudtam mert ezerkettő függőséget is kellene, vajon hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest