Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- iOS alkalmazások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Láttatok már olyat, hogy egy laptopon az egér egy kattintásig működik, utána már csak mozgatni tudom a képernyőn a pointert, de rákattintani semmire?
Egy HP Elitebook 8350 került hozzám, Win7 volt rajta, ott még tudtam kattintani. Van a gépen pöcökegér meg touchpad is.
Egyből gyalultam és ment fel a Mint XFCE, de az alatt meg van a leírt jelenség. Már live rendszer alatt is ez van.
Kipróbáltam a gépen az Antix Linuxot, pont ugyanezt produkálja.Nem állítom, hogy nem alaplap hibás a gép, mert a 4 usb portjából 1 működik... Ha abba az egybe bedugok egy egeret, akkor az működik, azzal tudok kattintani. Ha engedélyezem az amúgy működő touchpad-es kattintást, akkor az sem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs