- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Láttatok már olyat, hogy egy laptopon az egér egy kattintásig működik, utána már csak mozgatni tudom a képernyőn a pointert, de rákattintani semmire?
Egy HP Elitebook 8350 került hozzám, Win7 volt rajta, ott még tudtam kattintani. Van a gépen pöcökegér meg touchpad is.
Egyből gyalultam és ment fel a Mint XFCE, de az alatt meg van a leírt jelenség. Már live rendszer alatt is ez van.
Kipróbáltam a gépen az Antix Linuxot, pont ugyanezt produkálja.Nem állítom, hogy nem alaplap hibás a gép, mert a 4 usb portjából 1 működik... Ha abba az egybe bedugok egy egeret, akkor az működik, azzal tudok kattintani. Ha engedélyezem az amúgy működő touchpad-es kattintást, akkor az sem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest