Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Én FreeBSD-t fogom tesztelni nem sokára. Szerverre még Alpine ami szóba jöhet. Most úgy döntöttem, hogy rászánom az időt, és még ebben a hónapba menni fog a szerver. Már 2 vagy 3 éve halogatom a fellövését, azóta csak porosodik, mert mindig volt jobb dolgom. Ha átpakoltam a fájljaimat, akkor utána az asztalira szerintem Void lesz, a Win7-et váltja majd. Az utóbbi teljesen megette a 120GB-os SSD-met az update-jeivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest