- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi #29257 üzenetére
Szerintem az Android nem kezeli le a fájlnevekben a karakterkódolást, vagyis nem tudja MTP-n rendesen átadni. A Linuxnak tuti nem kell gondot okozzon, ott be lehet állítani a kódolást UTF-8-ra. De majdnem biztos, hogy Android-bug, mert Windowson sem ment, azt írtad.
Egyébként nekem is van néhány számnál zárójel fájlnevekben, és nekem nem volt gondom MTP-n sem, de majd kipróbálom még egyszer, kifejezetten ilyen (0) ... (1) ... (2) fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest