-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #29258 üzenetére
Ez ennél sokkal bonyolultabb. Sajnos.
Van kb. 100-150 olyan fájlom, aminek a nevében van spec. karakter, többségük olyan, hogy zárójelek közt egy szám. Például a CD gyűjteményem mp3-ba konvertálva, a könyvtárakban az albumborító is ott van JPEG-ben. Ezek közt is van néhány, ami zárójelet tartalmaz. Ezeken mégsem akad fenn a másolás.
Ugyanakkor kimásoltam az egyik DCIM/Camera könyvtárból a *(0).jpg fájlokat egy külön könyvtárba (ezeket egyébként az androidos képszerkesztőm hozza létre). Ettől kezdve az eredeti könyvtár használhatóvá vált, viszont az új könyvtár, amiben mindössze 15-20 ilyen fájl volt, már nem igazán volt másolható, listázható.
Szóval nem értem.
Majd még kísérletezek vele. Annyi biztos, hogy nálam segített, hogy a DCIM alól kiirtottam a zárójeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Little Nightmares III teszt
- Gumi és felni topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő