- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Szerintem nem halado tema, de en is hasonlo helyzetben vagyok, csak desktop kornyezetben es a celrendszer nem ugyanaz, mint amin most vagyok.
A jelenlegi Mint 18.3 Xfce mar csak nyomokban tartalmaz Xfce-t es jo ideje i3-mal hasznalom, tobbek kozt ezert valtanek Manjaro i3-ra.
A /home nem hidden resze es a relevans dot fajlok (i3 config, .zshrc, .vimrc, rofi config, etc.) mennenek az uj rendszerre.
Az a terv, hogy a Manjaro install utan kezzel atmasolgatom, ami kell.
A regi SSD-rol mar nem akarok bootolni, de lehet, hogy marad a gepben.
A telepito ilyenkor leszedi a GRUB-ot a regi rendszer mellol es nem fog osszekavarodni a ketto? Mire kell figyelnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Állvány topic
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Könyvajánló
- E-roller topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest